We zijn zo ontzettend trots op Isabel (video via Omroep Zeeland)

MIDDELBURG  – Zij maakt een goede kans om de winnaar van The Voice of Holland te worden. Isabel Provoost (17) uit Middelburg staat vanavond in de halve finale. En haar familie heeft alle vertrouwen in haar.

‘Ik ga echt trillen als ze op moet’ Welke twee liedjes Isabel gaat zingen, blijft nog even geheim. Maar volgens zus Denise (15) passen ze helemaal bij haar. “Het eerste nummer is echt geweldig gaaf. Ik kijk er erg naar uit als ze het gaat zingen.” Zowel zus Denise als vader Michel ervaren de optredens van Isabel als een stressmoment, maar wel een mooi stressmoment. “Elke week vlak voor dat ze op gaat, gaat mijn hartslag omhoog en stijgt de spanning”, vertelt Michel. “Tegelijkertijd ben ik zo trots dat ze daar staat. En dat ze zover is gekomen.” Zus Denise kent dat gevoel. “Ik heb het nog iets erger. Ik hyperventileer. Dus ik ga echt trillen als ze op moet.”

Hectisch
Vader en zus spreken over een hectische tijd. Allereerst voor Isabel zelf. Met veel ritten op en neer naar Hilversum en optredens bij bijvoorbeeld Radio 538 tussendoor. “Ze is deze week amper thuis geweest. We kennen het al een beetje van de The Voice Kids. Maar nu is het nog drukker en intensiever”, aldus Michel.

Lees het gehele artikel verder op Omroep Zeeland

DEEL