BIOGRAPHY

Home / Biography

SimoneMichielsen_Isabel 4

Over ISABEL

“Als je naar de rode haren en sproeten kijkt van Isabel, zou je niet denken dat deze jonge vrouw al zoveel muzikale stappen heeft gezet met haar vierentwintigjarige leeftijd. “.

Zo zong ze samen met Paskal Jakobsen (Bløf) een duet op Concert At Sea, zong ze op Radio 538 Koningsdag en vloog ze naar Athene om te zingen met het Praags Philharmonisch Orkest. In de zomer van 2021 bracht ze haar debuut EP “Flowerchild” uit, met o.a. de nummers “Heartbeat”, “Just Like This” en “To Me”. Flowerchild is op Spotify te beluisteren en heeft inmiddels al meer dan 200.000 streams. Haar zelfgeschreven liedjes vertellen een persoonlijk verhaal waarin ze zichzelf open en eerlijk deelt. Ze stelt zichzelf de vraag hoe wij als mensen het leven definiëren, hoe wij met onze gedachtes omgaan, hoe we soms met onszelf in de knoop kunnen zitten en onzekerheid een grote rol speelt, maar ook hoe we onszelf opnieuw kunnen creëren en onszelf kunnen herontdekken.

In 2022 stond ISABEL o.a. in Paradiso Amsterdam en het Paardcafé Den Haag en heeft ze mogen optreden bij 3FM, NPO2 en QMusic. Nu, in 2023, is het tijd voor nieuwe muziek en groeit ze verder in de stijl waar ze zich in thuis voelt: R&B/Soul. Op 3 september staat ze in de Hall of Fame in Tilburg waar ze haar gloednieuw EP live aan jullie zal laten horen.

LUISTER DE NIEUWE SINGLE!

Te luisteren op