BIOGRAPHY

Home / Biography

Isabel-Provoost005

Over ISABEL

Als je naar de rode haren en sproeten kijkt van Isabel, zou je niet denken dat deze jonge vrouw al zoveel muzikale stappen heeft gezet met haar eenentwintigjarige leeftijd.

Zo zong ze samen met Pascal Jacobsen (Bløf) een duet op Concert At Sea, zong ze op Radio 538 Koningsdag en vloog ze naar Athene om te zingen met het Praags Philharmonisch Orkest. Het najaar van 2018 brengt een theatertour ‘This Is Me’ voor Isabel en haar band. Niet ieder meisje van 18 is zo doelgericht bezig met wat haar gelukkig maakt, namelijk: muziek. In haar theatershow vertelt ze over de invloeden van deze uitzonderlijke reis op haarzelf, en wat dat persoonlijk met haar gedaan heeft. In 2014 ging ze de uitdaging aan bij The Voice Kids en in 2017 bij The Voice en werd ze bij beide programma’s tweede. Na het TV-spektakel maakt zij meters met haar band door veel op te treden op o.a. Bevrijdingsfestival, Vestrock en Klomppop. 

 

2021 vraagt om een nieuwe stap. De diepte ingaan met haar muziek, haar eígen muziek. Haar zelfgeschreven liedjes vertellen een persoonlijk verhaal geïnspireerd door de struggles die Isabel mee heeft gemaakt, ongeacht haar jonge leeftijd. Daarnaast is de Zeeuwse zangeres zich aan het ontwikkelen als songwriter en werkt ze hard aan een eigen repertoire. Haar laatste singles “Heartbeat” en “Just Like This” met invloeden van Jorja Smith en Ella Mai, zijn op Spotify te beluisteren en hebben al meer dan 50.000 streams. In 2021 zullen deze songs worden aangevuld met de rest van haar debuut EP.

Isabel kijkt ontzettend uit naar haar show in Paradiso op zaterdag 26 juni 2021, waarin ze al haar nieuwe muziek zal laten horen en zal laten zien dat ze inmiddels een volwassen jonge vrouw is, die weet wat ze wil!

LUISTER DE NIEUWE SINGLE "TO ME"

Te luisteren op