Prachtig: 'The Voice'-vrouwen zingen 'Clown' met Emeli Sandé

Het wordt elke week zwaarder voor de kandidaten van ‘The Voice’ om de liveshow uit te zingen. De lat werd gisteren torenhoog gelegd: een gedeelde openingsact van superster Emeli Sandé.

| Belinda Janssen

De Schotse zangeres bracht haar hit ‘Clown‘ ten gehore en nodigde Kirsten, Katell, Romy, Pleun en Isabelle uit om met haar mee te zingen.

Ook de coaches strijden

Het was een roerige uitzending, gisteren bij de liveshows van ‘The Voice’. Want niet alleen de kandidaten gingen de strijd met elkaar aan, de coaches deden dat ook. Met hun puntenlijsten zetten ze de toon en die was soms niet helemaal zuiver. Zo gaven sommige coaches hun eigen kandidaten een tien, en kraakten vervolgens keihard de pupillen van hun concullega’s af. Spannend voor het spel, maar zenuwslopend voor de muzikanten in spe.

Zingen met Emeli Sandé

Gelukkig gaf één persoon het goede voorbeeld en dat was Emeli Sandé. De Schotse zangeres opende de show met het prachtige ‘Clown’ en gaf de vrouwelijke Voice-sterren ruim de kans om met haar mee te schitteren. En dat deden ze fantastisch. Katell en Romy overleefden de uitputtingsslag die ‘The Voice’ heet jammer genoeg niet, maar de dames kunnen voor de rest van hun leven trots terugkijken naar dit voorlopige hoogtepunt in hun carrière.

Twitter geeft een 10 aan Emeli
Op Twitter was men opgetogen over het optreden van La Sandé. Zij verdiende volgens velen écht een 10. Met maar liefst twee miljoen kijkers was ze een echte kijkcijferhit.

BRON: LINDA NIEUWS
Foto: Screenshot The Voice of Holland

DEEL