Optreden Isabel in Paradiso opnieuw uitgesteld: ‘Het is ontzettend balen’

 

Arme Isabel! Ze wil zo graag de muziek van haar EP Flowerchild live spelen en presenteren aan het publiek, maar haar optreden in Paradiso Amsterdam is voor de vierde keer uitgesteld. Als pleister op de wonde is er wel een nieuwe single van haar uitgekomen: Be Careful.
Isabel: “Het is ontzettend balen. Je werkt er elke keer zo hard naar toe. Het zijn gewoon de maatregelen die het onmogelijk maken. Het is een avondshow, maar na vijf uur is er niets meer mogelijk met publiek.”
 
De nieuwe single Be Careful maakte ze met producer Brad Cane (o.a. producer van Neema Nekesa – Love Me HarderSave Me). Isabel: “Hij komt uit Rotterdam en heeft op de rockacademie in Tilburg gestudeerd. Ik nam contact op en vroeg hem om samen te werken. Hij reageerde super enthousiast.”

De ware liefde

In haar teksten schrijft Isabel vaak over haar liefdesleven. Op haar vorige single, Good Love, zong ze over de ware liefde, in Be Careful hebben twijfel en onzekerheid weer de overhand. “Ik heb nog steeds de ware gevonden”, stelt Isabel iedereen gerust. “Liefde is een onderwerp waar vaak over geschreven wordt, maar je moet ook variëren.”
Isabel - Be Careful
 
Isabel – Be Careful© Simone Michielsen
“Het leek me leuk om vanuit een ander perspectief te schrijven, niet alleen vanuit het verlangen, maar ook ik mag er ook zijn en wees maar eens voorzichtig. Ik vind dat een mooie boodschap om aan mensen te geven. Misschien krijgen mensen er een soort van vertrouwen door.”

DEEL