Isabel Provoost redt het niet in finale The Voice Of Holland

HILVERSUM – Isabel Provoost is net niet de winnaar geworden van The Voice of Holland. De titel moest de Middelburgse laten aan Pleun Bierbooms. Met haar tweede plaats is Isabel wel de hoogst geëindigde Zeeuwse deelnemer ooit aan het talentenprogramma. Drie jaar geleden werd Isabel ook tweede tijdens The Voice Kids.

Geroerd

Isabel zong net als in The Knockouts Big Girls Dont Cry van Fergie. Waylon was heel positief en hoopt voor Isabel dat ze heel groot mag worden als zangeres. “Maar ik hoop wel dat je dat lieve meisje blijft, die wij hier hebben leren kennen.” Haar eigen coach Sanne Hans had het vooral over de geweldige groei die ze de afgelopen maanden heeft doorgemaakt. “En dit zing je ook weer fantastisch.”


SMS

In deze fase van de talentenjacht hadden de coaches niets meer over de uitslag te zeggen. Die werd uitsluitend bepaald door de publieksstemmen per sms.

Goede band

Sanne Hans verraste Isabel de afgelopen week door op een strandtent al haar familie en vrienden uit te nodigen. Tussen de twee is een goede band ontstaan die ook na The Voice zal worden uitgebouwd.

Lees verder op de website van Omroep Zeeland

DEEL