Isabel door naar finale van The Voice of Holland (PZC)

MIDDELBURG – Isabel Provoost (17) uit Middelburg heeft zich vrijdagavond geplaatst voor de finale van het televisieprogramma The Voice of Holland

De coaches, Ali B, Sanne Hans, Guus Meeuwis en Waylon, hadden voor het eerst geen enkel aandeel in de uitslag. De kijker bepaalde wie er doorging naar de finale door te stemmen. De twee deelnemers die van de zes overgebleven kandidaten de minste stemmen ontvingen vielen af. Dat waren Leon en Dwight.

Isabel zong eerst het nummer Hurt van Christina Aguilera. Ali B vond dat Isabel al voor ze begint met zingen van het podium afspat. Ze heeft volgens hem enorm veel uitstraling voor een meisje van zeventien. En ook haar gevoel legt ze erin. “Je brengt het liedje gewoon over, complimenten van mij”, besluit hij.

Stotteren

Volgens haar coach Sanne Hans heeft ze de perfecte balans gevonden tussen emotie, het nummer, de zang en gaat ze ook weer niet over de top. Volgens haar coach heeft Isabel het complete plaatje. Tijdens haar betoog over Isabel stottert Hans. Een kind in het publiek moest daar om giechelen. “Jij en je hele familie stemt straks op haar hè, je hebt straf”, sprak Hans de jonge toeschouwer streng toe.

Lees het gehele artikel verder op de PZC
 

DEEL