Hoi!

 

 Ik ben Isabel Provoost, 19 jaar, en zing altijd met heel veel plezier!

 

Op mijn 14e deed ik mee aan The Voice Kids. Tot mijn verbazing draaiden alle coaches en ik koos voor Nick & Simon. Ik heb bij The Voice Kids een superleuke en leerzame tijd gehad en ben uiteindelijk tot in de finale gekomen.

Daarna ben ik op gaan treden, akoestisch en met band.

 

Het leek me leuk om ook mee te doen aan The Voice of Holland. Superblij dat ik bij de blind auditions voor Team Sanne heb gekozen. Wat was Sanne een goeie coach en wat is ze lief!!

 

Ze heeft mij, zoals de meesten van jullie misschien wel hebben gezien, tot de finale van The Voice of Holland gebracht! Ik ben zelfs tweede geworden! Wat was The Voice of Holland een ontzettend mooi en leerzaam avontuur.

 

Daarna heb ik een turbulent jaar achter de rug. Ik heb inmiddels mogen optreden bij Radio 538 Koningsdag, in het Concertgebouw in Amsterdam en zelfs in Athene. Eén van de hoogtepunten was een duet samen met Bløf voor een groot publiek tijdens Concert at Sea. Met mijn eigen band speelde ik in een uitverkocht Arsenaaltheater en op het Zeeland Nazomerfestival.

 

Vanaf het najaar van 2018 is Isabel met haar band te vinden in verschillende theaters in Nederland voor haar nieuwe show ‘This is Me’. Isabel vertelt in haar theatershow op persoonlijke wijze en in huiselijke sfeer over haar avontuur bij The Voice of Holland. Ook vertelt ze persoonlijke verhalen die invloed hebben gehad op haar zangcarrière. Dit doet ze aan de hand van passende liedjes die haar gevoel en haar eigen ontwikkeling omschrijven, met nummers van onder andere Adele, Pink, Coldplay en Camila Cabello. Isabel hoopt de bezoekers een mooie muzikale avond te bezorgen en hen te raken met haar persoonlijke vertaling van verschillende nummers én het publiek een kijkje te geven in haar leven buitenom de hectiek.

 

‘This is Me’ is van oktober 2018 tot en met mei 2019 te zien in verschillende theaters in Nederland.

 

 

Liefs, Isabel

Bewaren

VIDEO'S

Bekijk mijn laatste video's

NIEUWS

Bekijk mijn laatste nieuws

Isabel boeken voor jouw feest of event?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Bewaren