Hoi!

Ik ben Isabel Provoost, 18 jaar, en zing altijd met heel veel plezier!! Je kunt mij kennen van The Voice Kids, waarbij ik in 2014 tweede werd (team Nick & Simon). Of je kunt mij kennen van The Voice of Holland, waarbij ik in 2017 ook weer tweede werd (team Sanne Hans).

 

Nadat ik aan The Voice Kids heb meegedaan, hebben we met alle finalisten een theatertour gedaan door het hele land. Ook heb ik twee gastoptredens gedaan bij Nick & Simon in het Circustheater in Scheveningen.

 

Heel bijzonder was dat ik in mei 2014 ‘The Battle Hymn of the Republic’ mocht zingen tijdens de uitreiking van de Four Freedom Awards in de Nieuwe Kerk in Middelburg in aanwezig van heel veel (internationale) gasten, waaronder onze Koning en Koningin en award winnares Malala.

 

Direct na de finale van The Voice of Holland in februari 2017, had ik mijn eerste eigen (uitverkochte) theatershow met mijn band in het Arsenaaltheater in Vlissingen. Dat was geweldig!

 

In maart 2017 was ik te gast in de theatershow van Karin Bloemen.

 

Koningsdag 2017 was ook top! Eerst trad ik op in Ede. Daarna bij 538 Koningsdag in Breda en tenslotte in mijn hometown Middelburg.

Het laatste weekend van juni 2017 was ook weer een topweekend; Concert at Sea!! Zoals hij beloofd had tijdens The Voice of Holland, mocht ik met Paskal en Blof zingen op Concert at Sea; op vrijdag bij CAS4Kids én de opening van het festival met Cover at Sea en op zaterdag de sluiting met Blof! Mijn droom kwam uit!

 

Ik treed veel op; soms met muziekband, vaak met gitarist en ook met mijn band. Check daarvoor de agenda!

 

Voor september 2017 staan ook weer een aantal dingen gepland waaronder een optreden met het Praags Filharmonisch Orkest in het Amsterdams Concertgebouw én een optreden met datzelfde orkest in het Herodes Atticus Theater in Athene!

 

Naast al deze leuk optredens werk ik (in mijn eigen tempo) met verschillende mensen aan nieuwe muziek. Hopelijk gaan daar ook weer leuke dingen uitkomen!

 

Hoop je te zien bij één van mijn optredens!

 

Liefs,

Isabel boeken voor jouw feest of event?

Neem contact op voor de mogelijkheden!